Аква Нет ООД - Вашият системен интегратор
контакт
1125 София
бул. Г. М. Димитров 54, ет.4, офис 403

тел. 02 9606509
факс 02 9606510

info@akvanet.com
www.akvanet.com
skype: for4me
сертификати


уеб услуги
Уеб дизайн
Аква Нет ООД предлага уеб дизайн, съобразен с всички най-нови графични и технологични стандарти в Интернет. Нашият стремеж е клиентите ни винаги да получават новаторски и творчески решения в проектирането и изграждането на своя уебсайт, като по този начин да увеличават възможностите пред своя бизнес.
За вашия уебсайт можем да предложим професионална консултация и реализация на: графично представяне (визия), информационна архитектура на сайта, функционалност, ползваемост и формулиране и оптимизиране на съдържанието.

Поддръжка на сайтове
Периодичната поддръжка на Вашия Уеб сайт Ви осигурява постоянно адекватно присъствие в Интернет пространството. Дори и най-добрият Уеб дизайн не е в състояние да задържи траен интереса на посетителите на сайта Ви, ако информацията в него не е актуална. Ние Ви предлагаме различни абонаменти пакети за поддръжка на изработените от нас сайтове според личните Ви предпочитания и възможности.

Уеб хостинг и виртуални пощенски домейни
В днешната бързопроменяща се среда гарантираният достъп до фирмените интернет страници е вече изключително важна част от корпоративния имидж на фирмите и представлява мощно средство за презентация на бизнеса пред останалия свят. Аква Нет помага на своите клиенти да представят себе си пред света по най-добрия и ефективен начин. С нас Вие ще оползотворите най-добре огромните възможности на Интернет за реализация на Вашите проекти, с максимална гъвкавост и лекота при обновяването.

Информация за сървърите
Аква Нет разполага със собствени сървъри, които са Unix-базирани и се намират в България. Този изключително важен факт ни осигурява съществено конкурентно предимство, а вие получавате забележителна бързина при разглеждането на Вашите сайтове от потребители в страната, като освен това разполагате с 24-часов ежедневен FTP-достъп до съдържанието на сайта.