Аква Нет ООД - Вашият системен интегратор
контакт
1125 София
бул. Г. М. Димитров 54, ет.4, офис 403

тел. 02 9606509
факс 02 9606510

info@akvanet.com
www.akvanet.com
skype: for4me
сертификати


структурни кабелни системи
Структурните кабелни системи са неотменна част от технологичната инфраструктура на модерното общество. Реализацията на структурно окабеляване с различно предназначение - интегриран пренос на данни, звук, видео, системи за автоматизация и контрол, се осъществява с оборудване от водещи производители на компоненти и елементна база.

Придобитата квалификация на нашите специалисти позволява получаване и на съответен сертификат за качество на реализираните проекти от фирмите-производители, който гарантира не само вложените материали, но и проектните решения за конкретни изисквания на клиента.

Ние поддържаме изключително широк диапазон от системи за структурно окабеляване. Нашите специалисти са обучени за работа с продуктите на реномираните производители AMP, Panduit, Rittal, Reichle & De-Massari и са оторизирани да сертифицират инсталациите с гаранцията на производителите.

Аква Нет ООД осигурява надеждна инсталация на структурни кабелни системи, сертифициране и гаранция от производителя за 15, 20 и 25 години. Неотменна част от изпълнението на проектите е документирането и проверката на исталациите.
услуги
Системно администриране
 
Структурни кабелни системи
 
Възстановяване на данни
 
Уеб услуги
новини