Аква Нет ООД - Вашият системен интегратор
контакт
1125 София
бул. Г. М. Димитров 54, ет.4, офис 403

тел. 02 9606509
факс 02 9606510

info@akvanet.com
www.akvanet.com
skype: for4me
сертификати


хардуер
Аква Нет предлага настолни и преносими компютри, периферия, офис-техника, мрежови компоненти и консумативи от най-добрите производители в света.

Ние предлагаме на пазара марки като:

Asus, Intel, Hewlett Packard, Sony, IBM, Benq, Creative, Gigabyte, Logitech, Kingston, LG, NEC, Hitachi, Genius, Foxconn, D-Link, A-Data, Canon, Toshiba, Fujitsu Siemens, APC, Infosec, Lexmark, Xerox, Fortron

и много други, като практически покриваме почти всички известни марки на пазара.
 
Аква Нет е надежден партньор на най-добрите вносители и разпространители на хардуер в България. При нас ще можете да откриете както настолни компютри за дома и офиса, така и богата гама от преносими компютри и периферия.
 
Ако желаете да направите запитване за конкретен продукт, или да получите оферта за компютърна конфигурация, лаптоп, компонент, офис-техника или друг хардуерен продукт, не се колебайте да се свържете с нас.
 
Нашите компютърни системи се подлагат на продължителни и обстойни тестове преди да бъдат предадени на клиента, разполагат с 24-месечна пълна гаранция, а някои от компонентите ползват и допълнителен гаранционен сервиз до 5 години.
 
Фирмата предлага и извънгаранционен сервиз.
възстановяване на данни
Механична повреда по твърдия диск? Лоши сектори? Токов удар, пожар или заливане с течност? Вашите данни могат да бъдат изложени на много рискове!

Запазете спокойствие! Аква Нет ООД е специализирана в областта на възстановяването на данни от всякакъв тип цифрови носители на информация.

Научете повече...
новини